Asiakassopimus ja toimitusehdot

Verkkokauppa: https://www.ravintotrainer.fi/kauppa/

Palveluntarjoaja: Ergodex y-tunnus 1222957-4

Asiakas ostaa valmennuksen, palvelun tai tuotteen verkkokaupasta ja hyväksyy samalla nämä sopimusehdot.

ASIAKASSOPIMUS JA TOIMITUSEHDOT.

Sopimuksen osapuolet ovat palveluntarjoaja (myöhemmin ”Toimittaja”) ja palvelun käyttäjä (myöhemmin ”Asiakas”). Sopimus katsotaan tehdyksi ja se tulee voimaan automaattisesti verkkokaupan hyväksymisen yhteydessä. Yrityksen edustaja tai toinen yksityishenkilö voi ostaa asiakkaan toimittajan tarjoamia tuotteita ja ravintovalmennuspalveluita (myöhemmin palvelut), jolloin allekirjoittanut yritys tai yksityishenkilö vastaa sopimuksen tekemisestä ja kaikista sopimukseen liittyvistä maksuista. Asiakas sitoutuu kuitenkin käyttäytymään tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti. 

2) ASIAKKUUS

Sopimus on määräaikainen tai jatkuvasopimus. Määräaikaisen sopimuksen sopimukset ovat voimassa sopimuksessa määritellyn sopimakauden. Jatkuvasopimus on voimassa siihen saakka, kunnes asiakas katkaisee sopimuksen kirjallisesti. Jos Asiakas ei käytä palvelua sopimuksen aikana, niin palvelut katsotaan vanhentuneiksi eikä niitä hyvitetä asiakkaalle. Asiakkuus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle ilman toimittajan hyväksyntää. 

Asiakkuuteen liittyvät palvelut ja materiaalit tuotetaan suomenkielisenä, eikä Toimittajalla ole velvollisuutta tarjota muuta tilalle. Hyväksymällä sopimuksen Asiakas sitoutuu ostamaan materiaalit ja palvelut suomenkielisinä.

3) PALVELUIDEN JA TUOTTEIDEN HINNAT

Palveluiden ja tuotteiden hinnat määräytyvät Toimittajan verkkokaupasta voimassa olevan hinnaston mukaan.

4) MAKSUTAVAT

Toimittaja määrittelee verkkokaupassa kulloinkin hyväksymänsä maksutavat. Toimittaja varaa oikeuden olla hyväksymättä muita maksutapoja, kuin mitä verkkokaupassa kaupanteko hetkellä on käytössä. Asiakas voi valita sopimuksen maksettavaksi verkkokaupassa olevilla maksutavoilla.  Ennakkoon maksettuja maksuja ei hyvitetä Asiakkaalle ellei sopimus purkaannu Toimittajasta johtuvasta syystä tai luvattuna takuuaikana.

Voimassa olevat maksutavat ja maksuehdot:

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää VismaPaysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta: http://www.jousto.com

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

5) SOPIMUKSEN JÄÄDYTTÄMINEN

Sopimus voidaan jäädyttää ennalta määritellyksi ajanjaksoksi, kuitenkin enintään vuodeksi, sairauden, vamman tai raskauden johdosta. Jäädytyksen tulee olla kestoltaan vähintään neljä (4) viikkoa. Jäädytyksen aikana Asiakkaan maksuvelvollisuus keskeytyy eikä Toimittajalla ole velvollisuutta tuottaa Asiakkaalle palveluita. Aikaisemmin veloitettuja maksuja ei palauteta, vaan ne luetaan tulevien maksujen hyväksi. Sopimusta jatketaan alkuperäisen sopimuskauden päätyttyä jäädytysjaksoa vastaavan ajan. Sopimuksen jäädyttämisestä tulee sopia Toimittajan kanssa etukäteen kirjallisesti, paitsi tapaturman tai äkillisen sairastapauksen johdosta, jolloin Asiakkaan tulee sopia siitä Toimittajan kanssa heti kun se on kohtuudella odotettavissa mahdollista. Jäädyttämiseen vaaditaan lääkärintodistus. Toimittaja vahvistaa myöntämänsä jäädytyksen kirjallisesti.

6) TAPAAMISTEN PERUUTUKSET

Asiakas sitoutuu noudattamaan Toimittajan kanssa ennalta sovittuja yhteisiä tapaamisaikoja palveluiden osalta. Mikäli Asiakas myöhästyy tai jättää saapumatta ennalta sovittuun tapaamiseen niin hänelle ei korvata käyttämättä jäänyttä osaa tapaamisajasta. Edellä mainitusta poiketen Asiakas voi tapauskohtaisesti sopia Toimittajan kanssa, että heidän yhteinen tapaamisajankohta siirretään toiseen, molemmille osapuolille soveltuvaan ajankohtaan. Asiakkaan tulee pyytää Toimittajalta yhteisen tapaamisajankohdan siirtoa viimeistään kaksikymmentäneljä (24) tuntia ennen tapaamisajankohdan alkamista tai asiakas voi siirtää sen ajanvarausjärjestelmästä. Tapaamisen siirto on mahdollista vain, jos kyse on henkilökohtaisesta tapaamisesta tai online-tapaamisesta osapuolten kesken ja se edellyttää Toimittajan kirjallista hyväksyntää. Toimittajalla ei ole edellä mainittujen ehtojen täyttyessä oikeutta estää tapaamisajankohdan siirtoa muutoin kuin perustellusta syystä.

7) SOPIMUKSEN PURKAMINEN

Asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus välittömästi häntä koskevan poikkeuksellisen ja yllättävän tapahtuman, kuten vakavan sairauden, raskauden tai pysyvän vamman vuoksi kesken sopimuskauden. Asiakkaan tulee toimittaa toimittajalle virallinen todistus, kuten lääkärintodistus, mainitun laisesta purkuperusteesta. Asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus välittömästi myös silloin, kun Toimittaja olennaisesti rikkoo sopimusta. Toimittajalla on oikeus purkaa sopimus välittömästi asiakkaan olennaisesti rikkoessa sopimusta. Toimittaja voi purkaa sopimuksen myös silloin, kun asiakas ei toistuvasti toteuta ravintovalmentajan antamaa ohjeistusta.

8) SAATAVIEN PERINTÄ

Laskulla maksettaessa Toimittajan tulee lähettää Asiakkaalle lasku neljätoista (14) päivää ennen eräpäivää. Jos Asiakas ei ole suorittanut sopimuksen mukaista maksua eräpäivään mennessä, Toimittaja lähettää Asiakkaalle muistutuslaskun neljäntoista (14) päivän kuluttua eräpäivästä. Muistutuksesta aiheutuvat kulut peritään Asiakkaalta. Jos laskua ei muistutuslaskun eräpäivään mennessä makseta, voidaan saatava siirtää perintään. Saatavan siirryttyä perintään Toimittajalla on oikeus keskeyttää sopimus Asiakkaan maksun laiminlyöntiä vastaavaksi ajaksi. Keskeytyksestä huolimatta Asiakkaan maksuvelvollisuus säilyy ennallaan. Toimittajalla on oikeus periä Asiakkaalta Suomen korkolain (633/1982) 4 §:n mukaista viivästyskorkoa ensimmäisestä eräpäivästä alkaen.

9) HENKILÖTIEDOT

Toimittaja käsittelee Asiakkaalta saamiaan henkilötietoja luottamuksellisesti. Niitä ei voi luovuttaa kolmannelle osapuolelle ilman Asiakkaan lupaa. Toimittaja voi lähettää tuotteita ja palveluitaan koskevia tiedotteita ja suoramarkkinointipostia asiakkaalle. Asiakas voi kuitenkin milloin tahansa ilmoittaa suostumuksensa rajoittamisesta tai sen peruuttamisesta.

10) TURVALLISUUSSÄÄNNÖT

Sopimuksen voimassaolon aikana annetut ruokavalio-ohjeet on laadittu siten, että ne eivät luo uhkaa asiakkaan terveydelle. Ravintovalmentaja ei ole terveydenhuollon laillistettu asiantuntija, joten ravitsemushoitoa vaativissa sairauksissa Asiakkaan tulee noudattaa ensisijaisesti terveydenhuollosta saamaansa ohjeistusta tai hoitosuosituksia ja Asiakas on vastuussa siitä, että näin tapahtuu (esim. keliaakikko noudattaa gluteenitonta ruokavaliota, vaikka ravintovalmentajan ohjeistukseen olisi vahingossa päätynyt gluteenipitoinen tuote). Asiakas vastaa viimekädessä omasta terveydentilastaan. Toimittajalla on oikeus kieltäytyä tuottamasta palveluita Asiakkaalle, jos on ilmeistä Asiakas rikkoo tässä sopimuksessa mainittuja turvallisuussääntöjä.

11) DIGITUOTTEET

Digituotteet, e-kirjojen ja verkkokurssien osalta sopimus katsotaan tehdyksi ja se tulee voimaan automaattisesti verkkokaupan hyväksymisen yhteydessä. e-kirjat latautuvat tilaushetkellä asiakkaan sähköpostiin. Verkkokurssit avautuvat maksun yhteydessä asiakkaan tilille. Asiakas pääsee kirjautumaan verkkokurssialustalle verkkokauppaan luomalla tunnukset. Verkkokurssit ovat määräajan voimassa. e-kirjat asiakas voi ladata omalle koneelle, jolloin ne jäävät asiakkaalle käyttöön. e-kirjoja voi yhdellä maksukerralla ladata vain sovitun määrän. Digituotteilla ei ole palautusoikeutta, vaan käyttöoikeus alkaa heti ostohetkellä. 

Digituotteet myydään ainoastaan Suomeen ja tuotteiden myynnissä Toimittaja noudattaa Suomen lainsäädäntöä. Hyväksymällä valmennussopimuksen Asiakas sitoutuu ostamaan digituotteet Suomesta.