TARINA

Rakkaudesta ruokaan, terveyteen ja pysyvään painonhallintaan

Unelmani on valmentaa ihmisiä pysyvään painonhallintaan

Haluan olla valmentaja, joka neuvoo, opastaa, kannustaa ja seisoo vierellä. En tarjoa pikakuureja tai kaikille soveltuvaa ruokavaliota. Valmennusfilosofiani perustuu aina jokaisen yksilölliseen lähtötilanteeseen ja henkilökohtaisiin tavoitteisiin.

Haluan jakaa osaamiseni ja auttaa ihmisiä löytämään pysyvän painonhallinnan. Haluan opastaa ihmisiä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin omassa elämässään.

Minun tarinani lyhyesti:

  • Työskentelin kahviloissa ja ravintoloissa
  • Ruuan myynti ravintoloille ja suurtalouskeittiöille
  • Elintarviketuoteryhmän yhteyshenkilönä toimiminen
  • Terveys- ja hyvinvointisektorilla työskentely
  • Oma onnistunut painonpudotus ja pysyvä painonhallinta
  • Ravintovalmentajaksi opiskelu
  • Osaamisen täydentäminen ravitsemustieteen opinnoilla
  • Työ ravintovalmentajana
Marika on Ravintovalmentaja ja Ravintotrainer

Minun tarinani sai alkunsa vuosia sitten. Aloitin työurani kahviloissa ja ravintoloissa. Sieltä tieni johti ruuan myyntiin yritysasiakkaille. Asiakkaina minulla olivat ravintolat, kahvilat ja suurtalouskeittiöt. Lisäksi työskentelin ruuan parissa erään tuoteryhmän yhteyshenkilönä.

Harrastuksen ja opiskelun kautta ajauduin kokeilemaan uusia tuulia aivan toisenlaisessa työssä. Työskentelinkin useita vuosia terveys- ja hyvinvointisektorilla. Opin silloin ymmärtämään ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tärkeyden.

Työtehtävien lisäksi tutustuin ravintoasioihin ja pysyvään painonhallintaan oman kokemukseni myötä. Olin aikaisemmin pudottanut painoa liian nopeasti ja väärin keinoin. Ilman oikeita keinoja päädyin aina takaisin lähtöpainooni. Ymmärrettyäni vihdoin painonpudotuksen salat, pystyin vihdoin pudottamaan painoa hitaasti, mutta pysyvin keinoin.

Ravintovalmennuksessa saan yhdistettyä ravinto- ja hyvinvointiosaamiseni

Ravintovalmentaja

Nykyisessä ravintovalmentajan työssä pystyn yhdistämään molempien työurien aikana hankittua laaja-alaista tietämystä. Sekä omaa kokemustani onnistuneesta painonpudotuksesta ja pysyvästä painonhallinnasta.

Olen edelleen innostunut ja utelias oppimaan kaikkea ravintoon, terveyteen ja ihmisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen. Täydennänkin koko ajan tietämystäni erilaisilla kursseilla ja ravitsemustieteenopinoilla ylisopistossa.

Blogista löydät lisää tietoa ravinnosta, elämäntapamuutoksesta, painopudotuksesta ja pysyvästä painonhallinnasta. Lue lisää täätä

Liittymällä Matkalla pysyvään painonhallintaan yhteisöön saat ruokapäiväkirjan. Lisäksi saat kuukausittain ruokareseptejä ja vinkkejä pysyvään painonhallintaan.